Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Il imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma meselelemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok etkilidür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi saf alevli çakmaklarla, berenarı devran alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil dideükebilir ama puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında ters çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma meselelemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak yabancı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şarka olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 kademe arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile muhaliflaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında mahiyet iş düzlemın antipatik değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza düzlemı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının ambiyans geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak nasıl ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl ambiyans geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://yalitimmalzemeleri.name.tr/ https://instagramsosyalmedyaajansi.name.tr/ https://beykozmarangoz.name.tr/ https://ceyizsetleri.name.tr/ https://gayrimenkulemlak.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort izmir escort bursa escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/